Loading
May 8 2020

Voormalig Prinsengrachtziekenhuis Fosbury & Sons bedankt de zorg

[Vrijdag 8 mei, Amsterdam] Op 12 mei is het de officiële Dag van de Zorg, een dag die in het teken staat van waardering voor onze verpleegkundigen  en zorgverleners. Een dag die in deze huidige tijd, belangrijker is dan ooit. Fosbury & Sons, gevestigd in het voormalige Prinsengrachtziekenhuis, komt daarom met een muzikaal initiatief om de zorgverleners en verpleegkundigen  in het zonnetje te zetten, te bedanken voor de toewijding, maar bovenal om het goede werk verder aan te moedigen.

Bekijk de video hier

In het teken van de Dag van de Zorg organiseert co-working space Fosbury & Sons, voormalig Prinsengrachtziekenhuis, een muzikale ode aan de zorg in het imposante pand aan de Prinsengracht. Onze zorgverleners worden toegezongen door niemand minder dan Kimberly Fransens (finalist The Voice of Holland).

In samenwerking met het Historisch College Florence Nightingale instituut, nemen de voormalige zusters van het Prinsengrachtziekenhuis ook een videoboodschap op die in de stream wordt verwerkt. De zusters zongen vroeger altijd de patiënten toe op speciale dagen in het ziekenhuis. Na jarenlang met hart en ziel in de zorg te hebben gewerkt, spreken zij als voormalig toegewijde zusters onze huidige zorgverleners met waardering toe.

De muzikale ode aan de zorg wordt op dinsdag 12 mei om 19:00 uur gestreamd op het Fosbury & Sons Facebook pagina – mis het niet!

Een maatschappelijk initiatief om samen de zorg te bedanken voor de zorg.

Fosbury Sons