Loading
April 23 2021

Vier Koningsdag met OneFit en feest mee met de feel good music workouts

Amsterdam, vrijdag 23 april – Het is dit jaar dan wel niet mogelijk ouderwets te feesten op Koningsdag, maar OneFit helpt heel Nederland hier graag een handje bij: van 26 t/m 30 april helpt OneFit jou het feestje in huis te halen met speciale workouts die volledig in het teken staan van muziek. Met meer dan 25 workouts, de nieuwste en leukste tracks en ultieme dance moves kleurt de hele week oranje. Met een 7-dagen free trial biedt OneFit iedereen de mogelijkheid om zich al sportend klaar te stomen voor het festivalseizoen met Koningsdag als aftrap. De muzikale workouts zijn zowel online als op locatie in diverse steden te volgen. 

Doe mee!

De OneFit Music Week wordt afgetrapt met HIIT workouts op maandag en met de samengestelde OneFit Presents: The Zone with Rens HIIT playlist is dit gegarandeerd een zwetend feestje. Met workouts zoals de Silent Disco, Total Body Workout en de outdoor BOOTYcamp is jouw booty helemaal klaar voor het festivalseizoen.

Met Koningsdag op dinsdag kleurt OneFit oranje en staat er een Kingsday special klaar. Online en op verschillende locaties in Nederland is er een speciale Koningsdag workout klaargezet, waar zweten in thema centraal staat. Met een oranje workout outfit  organiseert OneFit een workout feest waar iedereen kan meedoen aan de Kingsday Special: Barre before Beers en Dance and Shape.

Speciaal voor iedereen met een kater op the day after, heeft OneFit op woensdag een rustige, maar ontspannende yogales klaarstaan. Een dag waar er gekozen kan worden tussen rustgevende en ontspannende lessen om het lichaam én brein bij te laten komen. Tip van OneFit: combineer de Yin Yoga Online of Balanzs Outdoors workout met de OneFit Presents Gregory Lennon Wellness playlist om rustig bij te komen. .

Op donderdag is het weer tijd voor de intensieve workouts en richt OneFit zich op het laten branden van de spieren en wordt de conditie op proef gesteld.  Voor de echte vroege vogels staat om 6:00u de Cardio WOD voor beginners en gevorderden bij de Powerbox in Amsterdam op de planning en precies 12 uur later sluit LouZen Booty de donderdag af met een echte Party Special: Booty online, vanaf de Euromast. 

Om de OneFit Music Week feestelijk af te sluiten, eindigt de OneFit special met workouts gericht op dans en muziek. Onder andere kan er ingeschreven worden voor de online Soul&Punk Pilates en DISCO JUMP Trampoline Fitness bij JudyJump in Amsterdam. Met de befaamde Disco Aerobics Beats playlist van Lady Shay hoopt OneFit dat iedereen dansend het weekend in gaat!

Members van OneFit kunnen zich onbeperkt inschrijven voor de speciale OneFit Music Week en ook voor niet-members is er een speciale aanbieding: schrijf je via de website gratis in voor een 7-dagen trial om de hele week  mee te feesten met OneFit tijdens deze speciale music special. 

 

Workout schema

Maandag 26 april

Dinsdag 27 april: Koningsdag

Woensdag 28 april

Donderdag 29 april

Vrijdag 30 april

OneFit