Loading
November 24 2020

Vacature: Senior PR Manager

The Media Nanny x SEG (Sport Entertainment Group)

Sinds 2010 biedt The Media Nanny elke vorm van PR-management services aan voor artiesten, evenementen en merken in de entertainmentindustrie en daarbuiten. Onder leiding van CEO José Woldring groeide de agency uit tot een wereldspeler van formaat. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam maar opereert wereldwijd. The Media Nanny werkt met diverse artiesten als David Guetta, Oliver Heldens, The Blessed Madonna, organisaties als ID&T en Tomorrowland en merken als Porsche en KEF.

In juli dit jaar is The Media Nanny gefuseerd met Sports Entertainment Group (SEG). SEG is een innovatief talent management bedrijf dat wereldwijd honderden getalenteerde voetballers, trainers, wielrenners en esporters vertegenwoordigt. Onder meer voetballer Memphis Depay, Kasper Dolberg en Santiago Arias, Ajax-trainer Erik ten Hag, wielrenner Dylan Groenewegen en Daniel Martin, esporters SeoMinSoo en neptuNo en oud-voetballer Robin van Persie worden vanuit 25 landen op een transparante wijze begeleid door een team van 150 toegewijde agenten. Door deze fusie zal binnen SEG, naast de bestaande takken Football, Cycling en Esports, een nieuwe divisie ontstaan: SEG Artists. The Media Nanny zal als internationaal PR-managementbureau blijven opereren en naast haar huidige klantenbestand, voornamelijk internationale artiesten, sporters gaan bedienen.

Je komt terecht in een jong, gezellig en passievol team die elke dag opnieuw energie krijgt van de grootste artiesten en merken. Zowel nationaal als internationaal. Ook sluiten we normaal gesproken iedere week het liefst af met een vrijmibo, die eens in de zoveel tijd ook echt wel uit de hand loopt. Wij zoeken een kandidaat die de visie en strategie van The Media Nanny naar zowel het team als naar onze klanten kan uitdragen.

Wat ga je doen?

 • Je bent eindverantwoordelijk voor je eigen accounts: projecten van A tot Z in goede banen leiden. Maken van duidelijke uiteenzetting en een realistische timeline.
 • Je creëert nieuwe PR (jaar)strategieën voor de klant, inclusief realistische KPI’s.
 • Je weet prioriteiten aan te wijzen en je kunt hieraan de benodigde acties koppelen om tot de beste resultaten te komen. Je kunt een gestructureerd plan opleveren en voelt je hier ook verantwoordelijk voor: van strategie tot productie en uitvoering tot evaluatie. Je bent dynamisch en houdt ervan meerdere accounts tegelijk te draaien.
 • Je bent zelfstandig en zorgt ervoor dat iedereen in het team weet wat er van hen wordt verwacht en op welke termijn. Je kunt goed en helder communiceren en betrekt, informeert en stuurt je teamgenoten waar nodig.
 • Je signaleert problemen tijdig en komt met (creatieve) oplossingen.
 • Je bent een verbinder met een groot netwerk. Je begrijpt en kent de klanten en het The Media Nanny netwerk goed. De wensen van de klant weet je te vertalen naar een kwalitatief hoogwaardige PR strategie. Ook haal je er plezier uit nieuwe contacten op te doen en duurzame relaties op te bouwen.
 • Je maakt creatieve PR strategieën voor zowel artiesten als merken en haalt daarbij waar nodig creatieve input op bij je andere collega’s. Je collega’s hebben allemaal hun eigen affiniteit en interesses en jij zorgt ervoor dat deze op het juiste moment en de juiste plek samenkomen, voor het beste resultaat
 • Je zorgt ervoor dat jouw account/project binnen budget blijft en stuurt hier het accountteam op aan
 • Overzien/meedenken/managen van/met planning voor grote evenementen als Amsterdam Dance Event.
 • Je bent als Senior PR Manager de brug tussen het management en je andere collega’s. Je bent de ogen en oren op de werkvloer en geeft de belangen aan van je (junior) collega’s.

Wat heb je in je en neem je mee?

 • Minimaal 3-4 jaar ervaring bij een PR bureau
 • Uitstekende schrijf/communicatie skills, ook in het Engels
 • Kennis van media (social media, print, online, radio, tv, podcasts etc.) en je bent op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen in het medialandschap, nationaal en internationaal
 • Je krijgt energie van een breed pakket aan klanten, van sporters tot artiesten en de tofste merken
 • Je bent een teamplayer en vindt gezelligheid binnen een team minstens zo belangrijk
 • Je organisatie skills en time management zijn on fleek!
 • Je hebt overtuigingskracht, je kunt goed presenteren en organiseren
 • Je bent creatief en wordt enthousiast van een brainstorm met het team
 • Je hebt in je aantal jaren ervaring een netwerk opgebouwd in het medialandschap van Nederland en bij voorkeur ook internationaal.

Hebben we je interesse gewekt en ben je enthousiast? Stuur dan een mail naar work@themediananny.nl en vergeet daarbij niet jouw ultieme muzikale guilty pleasure mee te sturen!