Loading
January 29 2020

Q-dance neemt met 20 Years of Hardstyle de mainstage van Tomorrowland over

Q-dance, grondlegger van de hardstyle sound en gerenommeerd organisator van de populairste hardstyle evenementen ter wereld, viert dit jaar haar 20-jarig jubileum groots met DEDIQATED: 20 years of Q-dance in de Gelredome en een eigen show op de mainstage van Tomorrowland. Het is de eerste keer dat de Nederlandse evenementenorganisator op de mainstage van het grootste dancefestival ter wereld staat. 

Jonas Schmidt, Creative Director bij Q-dance: “20 jaar geleden zijn wij als eerste begonnen met de organisatie van hardstyle evenementen. Twee decennia en 550 feesten later is het tijd om terug te blikken op deze legendarische periode. Dit doen we niet alleen met DEDIQATED, ons eigen ‘verjaardagsfeest’ op 8 februari in de GelreDome, maar ook met de unieke 20 Years of Hardstyle show op het grootste podium dat je kan bedenken. Tijdens deze show bieden wij de bezoeker een muzikale reis door 20 jaar hardstyle. Daarnaast nemen wij zelf onze showtechnici mee voor de ultieme combinatie van licht, lasers, vuurwerk en natuurlijk hardstyle!”

Tomorrowland kondigde vorige week de volledige line-up voor 2020 aan met headliners als Tiësto, Martin Garrix, Marshmello, Dimitri Vegas & Like Mike en David Guetta. De ‘Q-dance presents 20 Years of Hardstyle’ show vindt plaats op zaterdag 25 juli in het tweede weekend van Tomorrowland. Naast deze show host Q-dance tevens beide weekenden een eigen podium, in samenwerking met verschillende artiesten en labels binnen de hardere stijlen.

DEDIQATED: 20 years of Q-dance is een eenmalig evenement dat overdag plaatsvindt op 8 februari 2020 in de GelreDome, Arnhem. DEDIQATED zal, met meer dan 70 artiesten, waaronder internationaal bekende namen als Headhunterz, Wildstylez en Ran-D, en circa 28.000 bezoekers volledig in het teken staan van het verleden, het heden en de toekomst van Q-dance. De laatste kaarten zijn nu te koop via Q-dance.com.

DEDIQATED: 20 years of Q-dance
Zaterdag 8 februari 2020
GelreDome, Arnhem
https://www.q-dance.com/en/

DEDIQATED, Headhunterz, Q-Dance, Ran-D, Wildstylez