Loading
November 17 2021

Q-dance kondigt meest uitdagende livestream ervaring ooit aan met Qlimax Distorted Reality

De grootste acts uit de scene zullen het virtuele podium betreden tijdens het 5 uur durende event

Qlimax Distorted Reality vindt plaats op 20 november van 20:00u tot 01:00u via de Q-dance Network app of via www.q-dance.com/network

Nadat vrijdag bekend werd dat Qlimax The Reawakening, dat binnen een uur uitverkocht, moest worden afgelast, kondigt Q-dance vandaag aan op zaterdag 20 november een 5 uur durende livestream te organiseren. Qlimax The Reawakening had het grootste hardstyle evenement moeten worden sinds de uitbraak van de pandemie en met slechts een week de tijd voor het organiseren van Qlimax Distorted Reality staat Qlimax voor hun grootste uitdaging ooit.

Ondanks dat de opgelegde annulering een zware klap was voor de organisatie, is Q-dance vastberaden om de fans alsnog op 20 november een ervaring om niet te vergeten  te bezorgen. Van 20:00u tot 01:00u worden hardstyle fans van over de hele wereld meegenomen op een meeslepende reis waar zij zelf de regels bepalen. Voordat het virtuele feest losbarst, verzorgt Q-dance Network vanaf 16:00u een speciale 4 uur durende warm up in de vorm van Qlimax The Legacy, met exclusieve content uit de 20-jarige geschiedenis van het evenement. Daarna volgt vijf uur aan de beste live sets door enkele van de grootste namen onder de hardere stijlen.

Met minder dan een week om dit enorme project op te zetten is Qlimax Distorted Reality een van de grootste uitdagingen ooit voor Q-dance. In samenwerking met alle artiesten die op de originele line-up van het evenement stonden, biedt het livestream evenement virtuele festivalgangers van over de hele wereld serieuze huiskamer raves. Q-dance maakt het beste van een slechte situatie en de energie en vastberadenheid van het team is niet te stoppen!

Fans van over de hele wereld kunnen Qlimax Distorted Reality gratis bijwonen via de Q-dance Network app of via www.q-dance.com/network. De volledige line-up van het event wordt op donderdag 18 november bekendgemaakt via de socials van Qlimax.

Qlimax The Reawakening zou plaatsvinden in GelreDome in Arnhem op 20 november 2021. Door de vorige week afgekondigde coronamaatregelen die in Nederland drie weken van kracht zijn, was de organisatie genoodzaakt het evenement te annuleren.

Over Qlimax
Als ‘s werelds meest toonaangevende indoor hardstyle evenement is Qlimax jaarlijks een onmiskenbaar hoogtepunt voor hardstyle liefhebbers over de hele wereld. Door grensverleggende showtechnieken te combineren met de grootste acts uit de harder styles, dompelt Qlimax je onder in een ongeëvenaarde audiovisuele beleving.

Over Q-dance
Q-dance is ‘s werelds grootste organisator van hardstyle evenementen. Het Nederlandse bedrijf verwelkomt jaarlijks meer dan een half miljoen fans over hun diverse evenementen, zowel in binnen- als buitenland. Sinds de oprichting in 1999 staat Q-dance met bekende festivals zoals Defqon.1, Weekend Festival, Qlimax, X-Qlusive, Dominator en QAPITAL aan het voorfront van de industrie. De indrukwekkende stages, meeslepende shows, line-ups van de beste kwaliteit en de enorme fanbase die ze over de jaren hebben opgebouwd bewijzen dat Q-dance een ware pionier binnen de industrie is. Q-dance maakt deel uit van de bekende ID&T Group, die 70 evenementen onder één dak verenigt.`

#Qlimax