Loading
May 23 2022

Q-dance en Walibi verlengen samenwerking met 10 jaar

Festivalorganisator Q-dance en Walibi Holland verlengen de samenwerking voor ten minste 10 jaar, 11 jaar na de eerste editie bij Walibi Holland. Daarmee is Defqon.1 Weekend Festival, dat met ruim 95,000 bezoekers uit meer dan 110 landen het grootste hardere stijlen festival ter wereld is, de komende 10 jaar van haar plek verzekerd.

Sander Bijlstra, Managing Director van Q-dance: “We zijn ontzettend blij dat we de samenwerking met Walibi hebben kunnen verlengen. Ook na twee jaar stil staan is het mooi om te merken hoeveel we aan onze strategisch partners hebben. Met de goedkeuring van de vierde dag dit jaar en dit blijk van wederzijds vertrouwen staat ons niets in de weg om de komende jaren door te groeien. Wij kunnen niet wachten om deze zomer op het mooie Walibi terrein eindelijk weer samen te komen met onze fans.”  

Mascha Taminiau, Directeur Walibi: “Trots zijn wij op dit partnership met Q-dance. Wij kennen Q-dance als een professionele organisatie waar wij heel graag nog eens 10 jaar mee samenwerken. Defqon.1 zien wij als een mindblowing evenement van hoge kwaliteit, dat heel veel (internationale) gasten trekt. Walibi’s evenemententerrein is er meer dan klaar voor.”