Loading
September 22 2016

Pep & Rash: ‘De sfeer van Weekend Festival in Estland was echt te gek!’

Het gaat lekker met de mannen van Pep & Rash. Deze zomer stonden ze op meer festivals dan ooit tevoren en ze brachten ook een aantal succesvolle tracks en collabs uit. Na het Pacha Festival konden wij eventjes met de heren bijpraten over hun drukke festivalseizoen en hun laatste hits!

Jongens, leuk dat jullie weer even bij willen praten met ons bij Partyscene! Jullie hebben een super zomer (bijna) achter de rug; Welk festival sprong er het meeste uit wat jullie betreft deze zomer?
Pep: ‘Ja, we hebben een erg drukke maar toffe zomer gehad met veel festivals! Eentje die wij vaak noemen is Weekend Festival in Estland en daar stonden we dit jaar weer. De sfeer daar is gewoon echt te gek! Ook stonden we dit jaar voor het eerst op Mysteryland. We moesten vroeg draaien, maar de tent stond goed vol en het publiek ging uit hun dak!’

Jullie laatste track met Lucas & Steve heet ‘Enigma’, en gaat ook als een speer; hoe is die samenwerking tot stand gekomen?
Rash: ‘Deze plaat is tot stand gekomen tijdens het writerscamp van onze publisher. Aangezien we bij hetzelfde label zitten zijn de lijntjes kort en komen dit soort samenwerkingen sneller tot stand. We zijn samen de studio ingedoken en ‘Enigma’ was het eindresultaat!

Nu het festivalseizoen op zijn eind loopt, breken er rustigere tijden aan, of waar zijn jullie de komende tijd allemaal druk mee?
Pep: ‘We zijn sowieso erg druk bezig in de studio en er komt begin november weer een nieuwe release van ons aan. Maar daarover more info soon ;). Daarnaast kijken we heel erg uit naar Storm Festival in Shanghai. Hier hebben we super veel zin in!’

ADE komt er natuurlijk wel aan, hoe leven jullie daarnaartoe en zullen jullie nog ergens je opwachting maken (Spinnin’ Sessions? Pop-up store? What else?)
Rash: ‘We hebben wel wat toffe feesten in de planning staan voor ADE, maar kunnen helaas nog niet alles vertellen. Wat we al wel bekend kunnen maken is dat we op het feest, Skyline Sessions, van onze goede vrienden Lucas & Steve staan. En wat betreft de andere feesten… stay tuned!’

LEES OOK: Pep & Rash aankondiging van gekke collab

Oké, gaan we uiteraard doen. Gaan jullie nog touren dit jaar?
Rash: ‘Ja, we zijn veel op reis! We zijn net terug van Ibiza, en er komen hele toffe shows aan in o.a Engeland, Italië en Shanghai waar we erg naar uit kijken!’

Vorige keer dat we jullie spraken zeiden jullie dat jullie graag een collab met Lucas en Steve zouden doen … en die is er nu! Who’s next op jullie wish-list?
Allebei: ‘Chocolate Puma!’

Welke 3 tracks hebben jullie zomer 2016 gedomineerd van andere collega dj’s/producers of noem 3 tracks die jullie te gek vinden op dit moment.
Pep: ‘De tracks die wij zelf veel luisteren op dit moment zijn:
Tony Junior – Face Down Ass Up
Oliver Heldens – Flamingo
D.O.D – Zipper’

Thanks guys!
Pep & Rash: ‘Jullie bedankt!’

Via: Partyscene NL

Pep & Rash