Loading
January 5 2021

OneFit lanceert speciale 0.0 home workout voor een sportieve en gezonde thuis start van 2021

OneFit slaat de handen ineen met Heineken 0.0 en lanceert een online OneFit X Heineken 0.0 les voor een sporty en dry January

Het Nederlandse sport- en fitness platform OneFit slaat de handen ineen met Heineken 0.0 om sporten en een alcoholvrije maand te stimuleren met de OneFit X Heineken 0.0 online workouts. Dry January is een wereldwijd fenomeen, waar velen de poging wagen een maand lang geen alcohol te consumeren en een gezonde levensstijl te hanteren. OneFit helpt de consument hier graag een handje bij; wie in januari Heineken 0.0 producten aanschaft bij Albert Heijn, ontvangt 4 weken gratis online sporten bij OneFit. Zo kan je thuis aan de slag met opgenomen lessen vanuit bijzondere locaties zoals de AFAS Live en de Foodhallen West.

Een gezonde geest in een gezond lichaam, een eeuwenoud Romeins spreekwoord dat vandaag de dag nog belangrijker is dan voorheen. Mensen die meer bewegen en sporten zijn niet alleen lichamelijk en mentaal fitter, maar sport en bewegen verbetert de kwaliteit van leven, ook wanneer je op latere leeftijd start.
“Het is op dit moment belangrijker dan ooit om fit en gezond te blijven. Sporten is goed voor je gezondheid, je immuunsysteem en ook mentaal zul je je beter voelen”, aldus Edouard Leeuwenburg, Managing director OneFit. “Een tweede lockdown midden in deze tijd komt mentaal hard aan. Wij als OneFit vinden het daarom belangrijk om Nederland in beweging te houden. Met onze online lessen bieden we klanten een breed assortiment van high intensity sports tot en met ontspannende meditatieve yoga aan. Het overgrote deel van de lessen is speciaal voor de lockdown ontwikkeld en gemakkelijk te streamen vanuit je woonkamer, slaapkamer of balkon. Zo komen we sterk en fit door deze periode heen!”
De OneFit en Heineken 0.0 campagne speelt met de online 0.0 lessen goed in op de huidige situatie waarin iedereen het nieuwe jaar in lockdown moet beginnen. Het belang van sporten en een gezonde levensstijl is hiermee nu relevanter dan ooit en met dry january is dit het perfecte moment om het jaar met frisse energie en goede voornemens te starten.
Hoe het werkt?
Bij aankoop van minimaal 9,99 euro aan Heineken 0.0 producten bij Albert Heijn, kun je 4 weken gratis online sporten via OneFit. Upload je kassabon op www.heineken.nl/onefit en sport mee! En dat zijn natuurlijk geen standaard sportlessen..Van yoga tot high intensity, voor ieder wat wils.  De lessen komen daarnaast rechtstreeks vanuit bijzondere locaties in Amsterdam, zoals AFAS Live, en de Foodhallen West. Ga dus vol frisse energie aan de slag met jouw doelen!
OneFit