Loading
February 6 2020

MADE EVENT EN ID&T SLUITEN STRATEGISCH PARTNERSHIP

Samen met de in New York gevestigde Made Event zal ID&T de lat hoog blijven leggen voor toonaangevende elektronische muziekevenementen.

New York, USA – 6 februari 2020 – Het in New York gevestigde Made Event en het Nederlandse ID&T, kondigen vandaag een strategisch partnership aan. ID&T en Made Event staan bekend om hun elektronische muziekevenementen die georganiseerd worden in New York, Amsterdam en andere steden in de wereld. Met deze partnership zullen zij de lat hoog blijven leggen voor toonaangevende elektronische muziekevenementen.
ID&T is verantwoordelijk voor het creëren van enkele van de grootste elektronische festivals ter wereld, waaronder Mysteryland, Awakenings, Amsterdam Open Air, Defqon.1 Weekend Festival en Sensation. Made Event is een vooraanstaand producent van elektronische muziekevenementen. Made Event’s flagship event is Electric Zoo Festival, het langstlopende en grootste elektronische muziekfestival van New York City. Electric Zoo trok vorig jaar 110.000 bezoekers naar Randall’s Island Park in NYC tijdens Labor Day weekend.

Made Event zal met het executive team van ID&T samenwerken om Electric Zoo te blijven produceren en de club- en concertactiviteiten van Made in de regio New York verder uit te breiden. ID&T zal zich daarnaast inzetten om internationale expansie van het merk Electric Zoo te realiseren en Made zal op haar beurt de merken uit het ID&T-portfolio naar de US brengen.

Ritty van Straalen, CEO ID&T Group: “Made Event en ID&T delen dezelfde visie. We geloven in het realiseren van festivalervaringen van hoge kwaliteit en willen de beste muziek op de markt brengen. Het Made Event-team, met Adam (Richman) en Kevin (Mitchell) als inspirerende leiders, hebben laten zien dat ze weten hoe ze succesvolle evenementen en vooraanstaande festivals kunnen creëren en produceren in een zeer competitieve markt. We kijken ernaar uit om terug te zijn in New York en met hen samen te werken aan nieuwe ideeën.”

“We zijn zeer verheugd over het partnership met ‘s werelds grootste promoter van elektronische muziekevenementen. Door deze samenwerking, verwachten wij het nummer 1 festival van New York, Electric Zoo, naar andere delen in de wereld te brengen”, alsdus Adam Richman, SVP van Made Event.

Kevin Mitchell, Sr. Director of Talent: “Made Event zal haar voortdurende uitbreiding van concert-, club- en theateractiviteiten in de regio New York voortzetten. De toevoeging van het brede merkenportfolio van ID&T zal dit verder versterken.”

Made Event en ID&T zijn onderdeel van LiveStyle, Inc.

ID&T, Made Event, The Media Nanny