Loading
November 13 2020

Kimberly Fransens klaar om de Nederlandse hitlijsten te bestormen met catchy ‘Wat Ik Verdien’

Na het succes van haar eerste Nederlandstalige single “Hou Je Van Me” behaalde blonde powervrouw Kimberly Fransens internationaal succes met hits zoals “Love You Better” ft Julian Jordan en “Forget To Remember” ft Yellow Claw. Met haar nieuwste track “Wat IkVerdien” is Kimberly klaar om de Nederlandse hitlijsten opnieuw te bestormen.

Luister hier.

Het catchy uptempo nummer “Wat Ik Verdien” is een feilloze vertaling van de Amerikaanse retro vibes uit de jaren ‘80 in een Nederlands jasje. In het nummer pleit Kimberly voor echte girlpower en dat je altijd moet vechten voor je dromen en doelen. Iets wat zij als upcoming zangeres als geen ander weet. Een voor velen herkenbare tekst, gecombineerd met de vrolijke, poppy sound die live is ingespeeld maakt dat “Wat Ik Verdien” gegarandeerd nog dagen in je hoofd speelt.

Kimberly heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten. Zij heeft veel muziek gecoverd en wist miljoenen views te vergaren op haar covers van onder andere Lady Gaga’s “I’ll Never Love Again” en “Never Enough” uit de hitfilm The Greatest Showman. Daarnaast stond ze met haar befaamde ‘vocale vuurwerk’ deze zomer maar liefst 18 keer in het voorprogramma van artiesten zoals Snelle, OG3NE en Trijntje Oosterhuis tijdens de Amsterdamse Zomer in het Olympisch Stadion. Vele fans gaven aan niet te kunnen wachten tot Fransens weer met eigen muziek zou komen en met haar nieuwste track “Wat Ik Verdien” is het eindelijk zo ver.

Tijdens de lockdown heeft Fransens veel tijd doorgebracht in de studio en in oktober kon het jonge multitalent tekenen bij ADA Music, de onafhankelijke muziek distributietak van Warner Music Group. Met deze mijlpaal heeft Kimberly nu het juiste team om zich heen verzameld en is ze klaar om haar nieuwe muziek te gaan releasen. “Ik heb het gevoel dat nu alles op z’n plek valt met het juiste team en de juiste songs. Ik ben meer dan ready om te knallen, stay tuned want er komt nog veel meer muziek aan!” beaamt zij.

Kimberly Fransens