Loading
March 5 2020

ID&T’s Headliner Entertainment kondigt artiesten roster en uitbreidingsplannen aan

Artiesten management bureau Headliner Entertainment, gevestigd in Amsterdam, bevestigd het klanten roster voor 2020. Hieronder vallen voortaan Nederlands trots Sunnery James & Ryan Marciano en Firebeatz, Braziliaanse supersterren Bruno MartiniCat DealersIllusionize en singer-songwriter Mayra.

“In 2019 lag onze focus met name op het herstructureren van de business achter onze cliënten waardoor we nu klaar zijn voor dit nieuwe decennium met een duidelijke strategie en gameplan. We zijn super enthousiast over de vernieuwde partner deals met onder andere UniversalSonyArmada Music & Spinnin’ Records en werken daarnaast samen met internationale agentschappen zoals WMEUTAAnna AgencyDavid Lewis Productions en Koolwaters”, aldus Headliner CEO Edo van Duijn.

Headliner’s team in São Paulo zal worden geleid door industrie veteraan William Commandeur. “De impact die Brazilië heeft op de muziek- en entertainmentindustrie is onontkoombaar. We bevinden ons in een unieke positie waarin we kunnen werken met een aantal van de grootste acts binnen deze markt maar ook heel nauw kunnen samenwerken met ons internationale label en publishing partners om zakelijke kansen te vergroten in Brazilië en Latijns-Amerika.”

Daarnaast heeft Headliner ook plannen voor verticale uitbreiding in 2020 door Headliner Touring te lanceren. “Ons team heeft jarenlange ervaring op het gebied van touring en events. We kunnen onze cliënten de benodigde creativiteit en structuur bieden om hun touring en strategie uit te bouwen.  Onze main focus zal liggen op touring in Europa, Brazilië en Latijns-Amerika. In Brazilië werken we samen met M-S Live, opgericht door Mario Sergio Albuquerque (voormalig eigenaar van Laroc en productieleider van Tomorrowland Brazilië) en Mauricio Soares. “Onze aanpak is gericht op het creëren van unieke en op maat gemaakte oplossingen.” aldus Edo van Duijn – CEO Headliner Entertainment.

Headliner Entertainment is een joint venture tussen ID&T en Edo van Duijn. In een snel veranderende industrie, lijkt nieuwkomer Headliner Entertainment in staat te zijn om goed te anticiperen en in het juiste tempo mee te gaan.

Sunnery James & Ryan Marciano