Loading
July 17 2020

Frenna ontvangt award voor 1 miljard streams tijdens uitverkocht coronaproof concert in Ziggo Dome

Frenna kreeg donderdagavond tijdens zijn uitverkochte show voor de Larger Than Live concertreeks in Ziggo Dome een unieke award uitgereikt uit handen van Ajax-speler Quincy Promes. De award staat voor de 1 miljard streams die de bekende Haagse zanger en rapper heeft behaald in zijn carrière. 

Kort na opening van de show verraste voetballer Quincy Promes zijn goede vriend Frenna op het podium om de bijzondere award uit te reiken. Frenna – die in 2019 de titel meest gestreamde Nederlandse artiest op Spotify scoorde – ontving de award voor de 1 miljard streams die hij wereldwijd heeft gescoord met eigen tracks en projecten waar hij aan heeft meegewerkt als featuring artiest.

Frenna over de uitgereikte award: “Ik ben mijn fans zo dankbaar. Door mijn fans kan ik mijn droom leven, iedere dag opnieuw. Ik wil iedereen die naar mijn muziek luistert en daarmee aan deze miljard streams heeft bijgedragen uit de grond van m’n hart bedanken.”

Tijdens zijn show in Ziggo Dome liet Frenna voor het eerst tracks van zijn platina-album ‘t album onderweg naar ‘Het Album’ live horen. Maar ook zijn grote hits als ‘My Love’‘Wat Is Je Naam’ en ‘Verleden Tijd’ kwamen voorbij. Verder pakte hij uit met special guest appearances van onder meer SFBYxng Le en Akwasi.  Met die laatste liet hij de single ‘Wonder’ voor het eerst live horen. Deze track is een antwoord van de twee artiesten op alle gesprekken die op gang zijn gekomen na de Black Lives Matter demonstraties wereldwijd. Het nummer is een hart onder de riem en een hoopvolle reminder om vooruit te blijven kijken. Het nummer ‘Wonder’ wordt binnenkort gereleased op platenlabel Top Notch.

Voor Frenna was dit de eerste show in vier maanden tijd. Al zijn optredens werden gecanceld in verband met de corona maatregelen. De Larger Than Live concerten,  georganiseerd door MOJO en Vodafone, garanderen de anderhalve meter afstand en hanteren een capaciteit van maximaal 2500 bezoekers. Thuisblijvers konden er ook bij zijn via een virtuele concertzaal, waar bezoekers interactief contact konden hebben met Frenna.

Frenna