Loading
May 5 2021

Folamour bundelt krachten met Britse disco-pop sensatie SG Lews voor zijn nieuwe nummer ‘Lost In Space’

Na de release van ‘The Journey’, de titeltrack van zijn aankomende album, slaat Folamour voor zijn nieuwste track, ‘Lost In Space’ de handen ineen met niemand minder dan SG Lewis, de Britse disco-pop sensatie bekend van zijn nummers ‘Throwaway’ en ‘Chemicals’.

Luister hier

‘Lost In Space’ featuring SG Lewis, is de derde en laatste track die uitgebracht wordt voor de release van Folamour’s langverwachte album. Met lovende kritieken van DJ Mag, Mixmag en BBC Radio 1 voor zijn eerste twee singles ‘The Journey’ en ‘Just Want Happiness’, kan het niet anders dan dat ook ‘Lost In Space’ de hitlijsten gaat bestormen. Beide artiesten zijn veelgeprezen. Folamour’s produceer- en DJ skills hebben hem tot één van de meest veelbelovende artiesten in de dance scene bekroond. Na 140 shows in 2019 en meerdere livestreams in 2020 bij onder andere Boiler Room, en defected, bewijst Folamour dat zelfs een pandemie hem niet tegenhoudt muziek met de wereld te delen en met zijn sets miljoenen fans vanuit huis te laten dansen.
Bovendien hebben zijn tracks, EP’s en 2 vorige albums,Umami’ en ‘Ordinary Drugs’, miljoenen streams en zijn ze uitgebracht via zeer gewaardeerde labels als All City, Classic, Church, Glitterbox, en zijn eigen label FHUO Records.
Ook SG Lewis is immens populair. Hij is in een korte tijd uitgegroeid tot één van de meest succesvolle Britse disco-pop artiesten. Zijn debuutalbum, ‘times’, dat samenwerkingen bevat met Nile Rogers, Robyn en Channel Tres, en zijn grote hits ‘Chemicals’ en ‘Time’ bereikten beiden op Spotify alleen al meer dan 10 miljoen streams.
Over de track met SG Lewis legde Folamour uit: “Ik ontmoette SG Lewis op een feestje waar wij beiden moesten spelen. Ik bleef daarna nog een paar dagen in Londen om meer vocals met hem op te nemen. Het kostte ons maar één dag om de tekst te schrijven en het in een melodie te gieten. Net als ik, kende hij het gevoel van eenzaamheid, een gevoel waar wij mee hebben leren leven. De afwezigheid van iemand waar wij ons verdriet en vermoeidheid mee kunnen delen, de emoties die door ons heen gaan, maar ook onze vreugde en successen, dit alles terwijl wij soms zo gevangen kunnen zijn in de ononderbroken race tussen vliegtuigen en concertzalen.” – Folamour

‘Lost In Space’ is een aanstekelijk nummer en zal ongetwijfeld in elke zomerse playlists, met de catchy disco stem van SG Lewis en gitaarriffs van Folamour, terug te vinden zijn. In afwachting van de release van zijn derde album, ‘The Journey’ dat uitkomt op 11 juni, geeft Folamour samen met SG Lewis met ‘Lost In Space’ fans alvast een voorproefje.

Folamour