Loading
August 28 2017

[DUTCH] Het AD sprak Sunnery James & Ryan Marciano over de balans tussen werken en vaderschap

Overdag de familiemannen, vaders en liefhebbende echtgenoten en ‘s avonds smaakmakers als DJ’s op dancefestijn Mysterland. Het AD sprak Sunnery James en Ryan Marciano over het genieten van de balans.

Sunnery James
Acht uur ‘s morgens was het vandaag toen het gezin van Sunnery James en Doutzen Kroes ontwaakte in hartje Amsterdam. Nee, niet via de wekker. ,,Mijn dochter stond op mijn hoofd te springen, zo werden we wakker. ‘Pap, mag ik een smoothie?’ vroeg ze. Tuurlijk. Ik naar beneden. Aardbeien, appel, gember, komkommer, courgette en havermout verzameld. Gezond hè?”

Sunnery James lacht zijn witte tanden bloot. De top-DJ is op Mysteryland, zo’n beetje het laatste grootste dancefeest van deze zomer. James vertelt met net zoveel passie over de smoothie als over de wereldreizen met zijn boezemvriend Ryan Marciano. New York, Ibiza, Dubai, Chili, Brazilië, Sydney, Moskou, het koppel vliegt naar alle uithoeken in de wereld om te draaien. ,,Ach ja, dan gaat de rode loper uit. We komen overal en iedereen is je vriend, je bent het mannetje, de koning, maar geloof me, thuis hebben de kinderen daar helemaal geen boodschap aan. Het boeit ze niet wat papa doet, ze willen gewoon een leuke vader. Geluk zit ook in een smoothie. We zijn vandaag met z’n viertjes boodschappen wezen doen bij Eco Plaza. Groente en fruit halen. Daarna de tuin opgeruimd. Die kids hebben daar een zootje van gemaakt. Mooi toch? Dat móet ook!”

Een wereldberoemd fotomodel en een top-DJ, hoe houden ze hun kroost – zoon Phyllon (6) en dochter Myllena (3) – met beide voeten op de grond? ,,Dat lukt best aardig hoor. Ligt natuurlijk ook aan ons zelf. Doutzen is ook heel down to earth. We zijn niet zo van het ‘gezien worden’ en vinden het belangrijk dat door te geven. De oudste begint het allemaal in de gaten te krijgen, maar we gaan er relaxed mee om. Kan ook in Amsterdam. Lekker nuchter. In New York was dat drie jaar terug iets anders, maar we maken er zelf ook niet zo’n dingetje van. Instagram ook, we posten best wel een en ander, waarom niet? Mensen willen wel iets zien, maar het is belangrijk dat ze zo normaal mogelijk opgroeien.”

Droombaan
Sunnery James – echte naam Gorré – zag zijn maatje Ryan Marciano later beginnen met kids. Zen (bijna twee) en Moiselle (vijf maanden) kwamen rap na elkaar.,,Ik heb even van hem afgekeken hoe belangrijk het gezinsleven is. Ze zijn nu op Ibiza, dus ik kwam gewoon in een leeg huis gisteren. Overal speelgoed op de grond. Dát was raar. Ik had bijna een hotel geboekt. Dit voelde niet eens als thuis”, zegt Ryan Marciano die morgen naar Griekenland afreist, maar dinsdag het eerste het beste vliegtuig naar Ibiza neemt. ,,Ben ik om acht uur bij ze.”

Marciano wilde piloot worden (‘Slechte ogen, niet gelukt, maar ik mag af en toe meekijken in de cockpit’), Sunnery James droomde van een loopbaan als profvoetballer. ,,Het was altijd mijn droom om voetballer te worden. Ik heb vroeger op vrij hoog niveau mogen spelen, onder andere bij Ajax, Haarlem en Chelsea. Bij de laatstgenoemde ging het mis. Ik brak mijn enkel, waardoor ik niet meer op het hoogste niveau kon voetballen. Toen heb ik besloten er een punt achter te zetten”, legt hij uit. ,,Maar ik had niet willen ruilen, hoor”, stelt de DJ, die met zijn maatje in oktober op Amsterdam Dance Event met de eigen show Sexy By Nature in AFAS Life staan.

Een voorproefje gaven de twee vandaag op het gestroomlijnde Mysteryland, waar afgelopen weekend 110.000 liefhebbers uit hun dak gingen. James: ,,Die aandacht, het succes, het blijft natuurlijk geweldig, maar neem afgelopen zomer. Waren we met onze gezinnen een weekje op Ibiza in een villa. Afgeschermd van alles. Lekker eten, op een boot, spelen met de kids. We hebben zelfs als ouwe lullen zitten kaarten. Dat is waar je het allemaal voor doet. Het mooiste dat er is.”

 

Source: AD.nl

Mysteryland, Ryan Marciano, Sunnery James, Sunnery James & Ryan Marciano