Loading
August 7 2017

[DUTCH] Girls Love DJs op Solar Weekend: “Ik beloof dat het dak er af gaat.”

Zoals de échte fanatieke artiesten dat doen, slaapt Girls Love Dj’s ook lekker op de Solar camping. Vroeg in de zondagavond is het House of House podium voor de Amsterdamse dj.

DJ Mag sprak met hem, lees het hele interview hier:

Girls Love DJs! Voor jou is dit sowieso geen eerste keer Solar meer toch?
“Zeker niet de eerste keer! Ik heb twee jaar geleden de grote camping tent gehost. Met onder andere special guests Mr. Polska & FeestDJRuud. Een van mijn leukste avonden ever!”

Wat is er voor jou zo mooi aan Solar Weekend?
“De vrijheid en de creativiteit die ermee gepaard gaan maakt het festival tot een unieke ervaring. Elk jaar weer zorgen honderden mensen er voor dat ze de bezoeker de tijd van hun leven geven, dat zie en voel je overal terug.”

In het kort: hoe gaat je weekend hier er uit zien?
“Ik kom zelf zaterdagavond al aan om een stiekem setje te draaien bij mijn vrienden van Klerenbende & Jajem. Vervolgens ga ik zondag met gestrekt been erin: ik zorg dat iedereen die mijn set komt checken bij de House Of House de tijd van zijn leven heeft. Party All Day, Party All Night. Ik beloof dat het dak er af gaat.”

Je recente track ‘Dynamite’ verwachten we sowieso tijdens je sets. Maar welke platen mogen we nog meer verwachten?
“Mijn nieuwe single met Sam Feldt! De titel mag ik nog niet verklappen, maar hij dropt in ieder geval in oktober op Spinnin’. Zin in!”

En andere verse tracks of bootlegs? Kun je vast wat verklappen?
“Ik heb een plaat gemaakt met Puinhoop Kollektiv die jullie zeker gaan horen. Tevens heb ik deze week een track gemaakt met de mannen van Dirtcaps die ik voor het eerst ga testen, heel veel zin in. En voor de oplettende fan/luisteraar zul je nog veel meer nieuwe remixen/edits en bootlegs voorbij horen komen.”

Je mag drie dingen meenemen naar Solar Weekend, zonder welke drie dingen is je feestje niet compleet?
“Haha, ik slaap op de camping dus sowieso mijn tandenborstel! Mijn USB stick, wel zo handig. En natuurlijk Maurits mijn MC, ook zo lullig als hij thuis moet blijven…”

Hoe zorg je als bezoeker dat Solar Weekend zo fijn mogelijk is?
“Uiteraard moet je zorgen dat je goed eet en drinkt, maar ga vooral alle artiesten bekijken waar je zo naar uitkijkt! Kans is natuurlijk aanwezig dat je de volgende keer helemaal naar Amerika moet reizen om ze te zien.”

We hopen het niet, maar stel: we missen je optreden tijdens Solar. Waar moeten we dan de volgende keer absoluut bij je komen luisteren?
“Ik ga er gewoon vanuit dat jullie mijn set komen bekijken natuurlijk. Maaaaar, je kunt mij deze zomer nog meer vinden op bijvoorbeeld Dance Valley, Mysteryland, The Ark, Dreamfields & Smeerboel. Op The Ark host ik trouwens mijn eigen stage met namen als Boys Noize, Sam Feldt, Kris Kross Amsterdam en Dolf! Er komen dus nog een paar heerlijke momenten aan deze zomer.”

Source: DJ Mag NL

Girls Love DJs