Loading
January 16 2018

[DUTCH] Fashionchick vroeg Julian Jordan om mannenadvies

Ze geven gráág hun ongezouten mening en nemen geen blad voor de mond. Jup, we hebben het over ons zorgvuldig geselecteerde mannenpanel: Buddy Vedder, Julian Jordan en Thomas Cox. Even kijken wat er écht in hun hoofden omgaat!

Wat is het beste advies wat je over guys kunt geven?
Buddy: “Praat met ze! Ze uiten minder snel hun gevoelens dan dat jullie dat doen, maar dat betekent niet dat ze die niet hebben.”

Thomas: “We zijn soms – oké, vaak – sukkels. We maken fouten en doen domme dingen. Maar weet dat we, als we je echt leuk vinden, ook echt alles voor je over hebben en ook lief kunnen zijn.”

Julian: “Maak je niet te druk als we droog reageren of niet over onze gevoelens praten. Vroeg of laat komt het er echt wel uit. We geven heus wel om je.”

Wanneer is een leeftijdsverschil in een relatie te groot? 
Buddy: “Dat ligt er meer aan in welke leeftijdsfase je zit en welke toekomstplannen je hebt. Als dat matcht met de plannen van de ander, dan is leeftijd maar een getal!”

Thomas: “Hoe ouder je bent, hoe groter het verschil mag zijn, denk ik. Boven de twintig maakt het eigenlijk niet meer uit, maar daaronder kom je er niet mee weg. Als een meisje veertien is en de jongen achttien: nee, dat kan niet.”

Julian: “Geen idee. Vijf jaar? Het ligt er wel aan in welke leeftijdsfase je zit. Ik vind het leeftijdsverschil groot als iemand van vijfentwintig en een vriendin heeft van twintig. Al weet ik dat vrouwen sneller volwassen worden. Moeilijk om te zeggen dus.”

Dit item komt uit het achtste nummer van Fashionchick Girls. De nieuwste Fashionchick Girls is nu te koop in de winkel én online!

Bron: Fashionchick

Julian Jordan