Loading
March 1 2017

[DUTCH] Dancefair/Musicfair kleurt 4 en 5 maart de Jaarbeurs

Op 4 en 5 maart wordt voor zesde keer Dancefair/Musicfair georganiseerd in de Jaarbeurs Utrecht. Zo’n 15.000 (aspirant) singer/songwriters, dj’s en producers komen naar Utrecht voor masterclasses van artiesten, om nieuwe gear uit te proberen en om in contact te komen met platenlabels.

Met 21 verschillende area’s is er genoeg te beleven. Zo heeft onder andere Giel Beelen zijn eigen talenten show en zijn grote dancelabels zoals Mixmash Recordings, Spinnin’ Records en Protocol Recordings en grote danceartiesten zoals Blasterjaxx, Julian Jordan en Tony Junior aanwezig.

De Dutch DJ Foundation
De Dutch DJ Foundation is een initiatief van onder andere Hans Dobbenberg, Eliane Schaap en Cor van de Corput. Ouders van respectievelijk Julian Jordan, Oliver Heldens en Hardwell. Zij staan dit jaar voor het eerst op de Dancefair/Musicfair met een eigen area en programma dat zich vooral richt op de zakelijke kant van het DJ-schap en antwoord geeft op de vraag hoe je je als jonge DJ goed voorbereidt op succes. Dennis Doeland, van de minor “dance industrie” van Hogeschool Fontys, geeft een workshop voor de startende DJ. Hij zal vertellen over hoe je alles het best organiseert en de eerdergenoemde ouders geven een Q&A.

Laidback Luke
Laidback Luke staat al twintig jaar aan de top in de dancescene en was de ontdekker en mentor van Afrojack en Avicii. Op Dancefair zal Luke aanwezig zijn met zijn eigen label Mixmash Recordings en geeft hij een workshop ’10 Do’s and Dont’s: Getting your tracks signed’. Luke is altijd erg betrokken bij Dancefair om jonge getalenteerde dj’s en producers op weg te helpen en te voorzien van tips en advies.

Meer informatie en kaarten zijn te vinden op de website van Dancefair/Musicfair.

Dancefair, Musicfair