Loading
March 14 2018

[DUTCH] Your Daily Life heeft de leukste festivals van deze zomer op een rijtje gezet

DGTL

DGTL 
Datum: 30 maart t/m 1 april
Locatie:  NDSM-werf, Amsterdam
Website: Facebook-event
Line up: Onder anderen Mano Le Tough, Theo Parrish, Job Jobse en Schwarzmann.
Leuk om te weten: Net zoals elk jaar wordt het festivalseizoen ook nu weer afgetrapt met DGTL. Maar liefst drie dagen kun je terecht op het rauwe terrein van de NDSM-werf waar je verschillende area’s, waanzinnige stages en de beste dj’s vindt. Het festival start op vrijdagavond 30 maart om 21.00 uur en gaat door tot zondagavond 1 april om 23.00 uur. Wij weten dus wel hoe we ons paasweekeinde gaan doorbrengen!

 

Geheime Liefde 
Datum: 12 mei
Locatie:  Utrecht
Website: Facebook-event
Line up: TBA
Leuk om te weten: Ga op ontdekkingstocht door oude tunnels, verlaten bunkers en chill op intieme grasveldjes. Deze festivallocatie is fantastisch en intiem. Houden we van! Qua muziek moet je denken aan techno, techhouse, deephouse en house van zowel gevestigde namen als nieuw muzikaal talent. Kaarten voor dit festival zijn allang uitverkocht, dus houd Ticketswap goed in de gaten.

 

Pleinvrees Festival am Strand
Datum: 19 mei
Locatie: Blijburg aan Zee, Amsterdam
Website: Facebook-event
Line up: Onder anderen: Fritz Kalkbrenner, Reinier Zonneveld (live), Seth Schwarz, Worakls (live) en Kraut (live).
Leuk om te weten: Pleinvrees voegt dit jaar haar twee populaire festivals (mei & september) samen. Pleinvrees Festival am Strand vindt plaats op de locatie van Pleinvrees am Strand en daar worden wij heel erg blij van Blijburg aan Zee is namelijk een van onze favoriete festivallocaties in Amsterdam. In een intieme strandsetting kun je hier de hele dag aan het water en met je voeten in het zand dansjes met je vrienden doen.

 

Lente Kabinet Festival
Datum: 26 & 27 mei
Locatie: Het Twiske, Amsterdam
Website: Facebook-event
Line up: TBA
Leuk om te weten: Dit populaire festival, dat altijd razendsnel is uitverkocht, breidt dit jaar uit naar maar liefst twee dagen. Het kleine broertje van Dekmantel levert ieder jaar weer een lekkere line-up die je niet alledaags tegenkomt. Verder wordt het festival altijd bijzonder aangekleed en vindt het plaats op de fijne festivallocatie Het Twiske.

 

Komm Schon Alter Das Festival
Datum: 9 juni
Locatie: De Tuinen van West
Website: Facebook-event
Line up: TBA
Leuk om te weten: De sfeer bij Komm Schon Alter clubavonden is altijd fantastisch en hetzelfde geldt voor het festival, waar vorig jaar zomer de eerste editie van plaatsvond. Hier vind je geen tieners, geen enorme rijen en belachelijk hoge kosten voor munten. Nee, hier komen mensen op af die op zoek zijn naar gezelligheid, verbondenheid en samen willen genieten van fijne muziek. Een van onze lievelingsfeestjes in Amsterdam. Let op: je komt alleen binnen als je 24 jaar of ouder bent.

 

Festifest 
Datum: 16 juni
Locatie: Noorderlicht Cafe
Website: Facebook-event
Line up: Onder anderen Jennifer Cardini, dj Rahaan, Moscoman, Ana Helder.
Leuk om te weten: Wie gek is op kleine intieme feestjes moet zeker proberen om een kaart te scoren voor Festifest. Allen ingrediënten voor een geslaagde festivaldag zijn aanwezig: goede muziek, lekker eten, confetti kanonnen en dat allemaal met uitzicht op het IJ.

 

Credit: Bibian Bingen

Strange Sounds from Beyond
Datum: 23 en 24 juni
Locatie: Noorderlicht Cafe, Amsterdam
Website: Facebook-event
Line up: Hunee, Antal, ZoZo, Orpheu The Wizard
Leuk om te weten: Bij Strange Sounds from Beyond draait het om veel verschillende soorten muziek. Van afromuziek, wave, krautrock, psychedelisch, wereldmuziek, disco maar ook bekendere vormen van elektronische muziek als house en techno. De organisatie heeft als doel om het festivalpubliek in aanraking te laten komen met muziek die ze normaal gesproken niet zo snel zouden luisteren. Hier doe je dus veel nieuwe ontdekkingen op. Houden we van!

Copyright Photo-company.nl; contact before use

Awakenings Festival 
Datum: 30 juni & 1 juli
Locatie: Recreatiegebied Spaarnwoude
Website: Facebook-event
Line up: Onder anderen: Carl Cox, Henrik Schwarz, Joseph Capriati, Ben Klock, Richie Hawtin en Joris Voorn
Leuk om te weten: Awakenings Festival is met 100 acts, verspreid over acht podia, het grootste outdoor technofestival ter wereld en dit jaar vindt alweer de achttiende editie plaats. De line-up is een mix van gevestigde namen (zie hierboven) en de nieuwe garde zoals Job Jobse, Amelie Lens en Charlotte de Witte. Verder wordt er veel geld gestoken in het podiumontwerp. Bezoekers kunnen rekenen op de laatste technieken op het gebied van licht en geluid.

Bekijk de rest van het lijstje op Your Daily Life

awakenings, DGTL