Loading
April 30 2021

Britse singer-songwriter Laura Mvula maakt na vijf jaar haar langverwachte comeback en brengt twee gloednieuwe remixes van hitsingle ‘Church Girl’ uit

De Britse singer-songwriter Laura Mvula, bekend van haar internationale hit Green House, keert na vijf jaar terug in de schijnwerpers met  de release van haar aankomende en langverwachte album ‘Pink Noise’. Als voorproefje op haar album brengt de met een ‘MOBO’ award bekroonde zangeres twee muzikale remixes van haar gloednieuwe hitsingle ‘Church Girl’ uit.
Niemand minder dan de Franse Disco-expert Dimitri From Paris en Britse DJ en producer Romare hebben de remixes geproduceerd. De officiële remixes, gemaakt in samenwerking met Google Nest, zijn vandaag uit en hier te beluisteren.

“Tijdens het schrijven van  mijn nieuwe album, wist ik dat ik muziek wilde maken waar ik van ga dansen”, zegt Laura over de samenwerking. “De ‘dance remix’ voor Google Nest Sessions voelde daarom als een natuurlijke extensie van mijn album. “Wat Dimitri From Paris heeft toegevoegd aan de track vind ik echt te gek, discomuziek brengt mij namelijk altijd in een super goede stemming. De ontspannen beats van de ‘chilled remix’ geproduceerd door Romare nemen mij mee naar een plek waar ik volledig kan ontspannen. Ik hoop dat jullie dit ook zo ervaren! Beide remixes geven mijn single een compleet andere energie. Het maakt niet uit hoe je je voelt, voor elke stemming is er een versie van Church Girl”. – Laura Mvula

Muzikale samenwerking
Het succesvolle Google Nest Sessions heeft sinds de lancering, internationale artiesten als Celeste, Jessie Ware, Mabel, Olly Alexander en Tove Lo een podium gegeven om mensen thuis te inspireren dagelijkse momenten leuker te maken, met muziek die past bij je stemming. Voor de nieuwste editie heeft Google Nest superster Laura Mvula uitgenodigd om twee mood remixes te maken van haar nieuwe single ‘Church Girl’.
De remixes kun je afspelen via elke smart speaker of display met Google Assistant functie. De video’s zijn ook te vinden op YouTube.
De Nest Sessions Mood Remixes zijn vanaf vandaag hier te beluisteren.
Google Nest