Loading
January 16 2020

Boekingskantoor Missin’Link en ID&T bundelen krachten

Na het nemen van een meerderheidsbelang in VD Events (van o.a. Vunzige Deuntjes festival) in het najaar van 2019, kondigt ID&T nu een samenwerking aan met boekingskantoor Missin’Link. Hiermee zet de organisatie de volgende stap binnen de urban scene.

Missin’Link, opgezet in 1999 door Roger Brouwn, begon met het boeken van voornamelijk Amerikaanse (underground) hiphop acts in Nederlandse popzalen. In 2001 vond de eerste samenwerking plaats met Extince, één van de grondleggers van de Nederhop. Negentien jaar later is Missin’Link uitgegroeid tot een van de bekendste Nederlandse boekingskantoren met een specialisme in hiphop. Het huidige roster van Missin’Link bestaat voornamelijk uit hiphop artiesten die zich exclusief bij het boekingskantoor hebben aangesloten, zoals onder andere Broederliefde en Poke.

Roger Brouwn over de samenwerking: “Na vele jaren te hebben gebouwd aan het bedrijf, stond ik voor het eerst open voor mogelijke samenwerkingen. Ik ken de naam ID&T al vanaf dat ze midden jaren ‘90 begonnen met de Thunderdome evenementen. Door de jaren heen heb ik de stappen die ze hebben gemaakt gevolgd en ze tot marktleider binnen de dance scene zien uitgroeien. Met ID&T’s evenementen als Amsterdam Open Air, Vunzige Deuntjes Festival en Mysteryland, hun expertise en vooral creativiteit, zie ik deze nieuwe samenwerking voor alle artiesten in ons roster en Missin’Link als een positieve stap vooruit en een welkome versterking.”

Roger heeft Missin’Link uitgebouwd tot gevestigde en gerespecteerde naam binnen de industrie. We zijn blij dat de agency vanaf heden onderdeel uitmaakt van onze groep en de schat aan kennis en expertise die Roger met zich mee brengt. Met onze evenementen en inhouse expertise kijken wij er naar uit Missin’Link samen verder te laten groeien”, aldus Rosanne Janmaat, CBDO van de ID&T groep.

Arend Wortmann, managing director van VD Events“Dat Roger zich al 20 jaar staande houdt als independent agency is heel uniek, ondanks de concurrentie in de markt heeft hij laten zien dat je niet om Missin’Link heen kan. We werken al jaren samen, maar zaten vaak ook tegenover elkaar aan de onderhandeltafel. Gezonde zakelijke discussies zijn ons niet vreemd. Ik kan niet wachten om voor hetzelfde team te spelen.”

Door de krachten te bundelen zijn beide partijen ervan overtuigd een sterk front te vormen in een markt die snelgroeiende is in Nederland.

ID&T, Missin'Link, The Media Nanny